دستور پخت ران مرغ در فر، تهیه مرغ مجلسی و خوشمزه

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و جدید با مرغ هستید این دستور بی‌نظیر از نیروانا را از دست ندهید! ترکیب مرغ، هویج و سیب زمینی بسیار خوش طعم و رنگ می‌شود و برای مهمانی و مجالس نیز مناسب خواهد بود.

مواد لازم برای پخت ران مرغ مجلسی

  • 1 عدد ران مرغ
  • 2 عدد هویج متوسط، پوست کنده و خرد شده به قطعات کوچک (حدود 1 فنجان)
  • 4 عدد سیب زمینی کوچک، به قطعات خرد شده
  • ½قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • ½قاشق سوپخوری سریراچا (سس چیلی تند، سس گوجه تند)
  • 1قاشق سوپخوری جعفری تازه خرد شده
  • نمک و فلفل

طرز تهیه ران مرغ مجلسی و خوشمزه

  1. فر را با دمای 425 درجه گرم کنید.
  2. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.
  3. ران مرغ را از دو طرف نمک و فلفل مزه دار کنید.
  4. وقتی تابه داغ شد، ران مرغ را اضافه کنید. حرارت را تا متوسط ​​کم کنید و حدود 5 دقیقه بپزید تا پوست آن ترد شود.
  5. ران مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و هویج و سیب زمینی را به ماهیتابه اضافه کنید. روی آن روغن زیتون بریزید و با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید و همه مواد را مخلوط کنید. ران مرغ را در ماهیتابه برگردانید و سبزیجات را دور مرغ بچینید.
  6. در فر 425 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه فرار دهید، مرغ را برگردانید و سبزیجات را تا نیمه بریزید. مرغ باید بدون رنگ صورتی در وسط پخته شود.
  7. مایونز و سریراچا را به عنوان سس با هم مخلوط کنید.
  8. سبزیجات را با جعفری در کنار مرغ و سس سرو کنید.

امیدواریم که از این طرز تهیه پخت ران مرغ در فر لذت برده باشید و آن را در منزل تهیه کنید.

به اشتراک بگذارید