نیروانا: رسانه آموزشی، خبری، علمی، تفریحی و فرهنگی
طرز تهیه ساندویچ کلم بروکلی با سس پستو و موزارلا
اگر به دنبال تهیه ساندویج کلم بروکلی هستید و میخواهید یک غذای گیاهی خوشمزه و مقوی بخورید، با نیروانا در ادامه همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه ساندویج کلم بروکلی
- 1فنجان کلم بروکلی خرد شده
- 2-3قاشق غذاخوری سس پستو (میتوانید خودتان درست کنید یا آماده آن را خریداری کنید)
- یک تکه نان باگت (در صورت تمایل سوخاری شده)
- 80 گرم پنیر موزارلای تازه، نازک برش خورده (میتوانید به جای موزارلا از پنیرهای زرد گودا استفاده کنید)
- کمی کره
دستور تهیه ساندویج کلم بروکلی
- کلم بروکلی را در مایکروویو قرار دهید. (یا آن را فر یا قابلمه بخارپز کنید)
- سپس کلم بروکلی پخته شده را در یک آبکش یا صافی مشبک بریزید تا تمام مایعات اضافی آن خارج شود.
- کلم بروکلی را به صورت درشت خرد کنید.
- در یک کاسه کوچک بروکلی را با 2 قاشق غذاخوری سس پستو مخلوط کنید.
- نان باگت را از طول باز کنید و آن را با کمی کره چرب کنید، سپس مخلوط کلم بروکلی و پستو را داخل آن بریزید.
- روی مخلوط کلم بروکلی و پستو، پنیر موزارلا اضافه کنید.
- اگر مایلید پستو بیشتری داشته باشید، یک قاشق غذاخوری اضافی روی مواد بمالید.
- ساندویج کلم بروکلی ما آماده است! نوشجان.