طرز تهیه ساندویچ کلم بروکلی با سس پستو و موزارلا

اگر به دنبال تهیه ساندویج کلم بروکلی هستید و می‌خواهید یک غذای گیاهی خوشمزه و مقوی بخورید، با نیروانا در ادامه همراه شوید.

تهیه ساندویج کلم بروکلی

مواد لازم برای تهیه ساندویج کلم بروکلی

  • 1فنجان کلم بروکلی خرد شده
  • 2-3قاشق غذاخوری سس پستو (می‌توانید خودتان درست کنید یا آماده آن را خریداری کنید)
  • یک تکه نان باگت (در صورت تمایل سوخاری شده)
  • 80 گرم پنیر موزارلای تازه، نازک برش خورده (می‌توانید به جای موزارلا از پنیرهای زرد گودا استفاده کنید)
  • کمی کره

طرز تهیه ساندویج کلم بروکلی

دستور تهیه ساندویج کلم بروکلی

  1. کلم بروکلی را در مایکروویو قرار دهید. (یا آن را فر یا قابلمه بخارپز کنید)
  2. سپس کلم بروکلی پخته شده را در یک آبکش یا صافی مشبک بریزید تا تمام مایعات اضافی آن خارج شود.
  3. کلم بروکلی را به صورت درشت خرد کنید.
  4. در یک کاسه کوچک بروکلی را با 2 قاشق غذاخوری سس پستو مخلوط کنید.
  5. نان باگت را از طول باز کنید و آن را با کمی کره چرب کنید، سپس مخلوط کلم بروکلی و پستو را داخل آن بریزید.
  6. روی مخلوط کلم بروکلی و پستو، پنیر موزارلا اضافه کنید.
  7. اگر مایلید پستو بیشتری داشته باشید، یک قاشق غذاخوری اضافی روی مواد بمالید.
  8. ساندویج کلم بروکلی ما آماده است! نوشجان.

به اشتراک بگذارید